Zdravotná poisťovňa DÔVERA podporila kampaň Ľahší život

29.06.2007 Celý región

Bratislava 28. júna 2007. Zdravotná poisťovňa DÔVERA bola strategickým partnerom tohtoročnej kampane spoločnosti Drogerie Markt s názvom Ľahší život.
A to formou organizovania Dní zdravia v predajniach Drogerie Markt. V čase od polovice marca do začiatku júna boli na vybraných miestach k dispozícii lekári zdravotnej poisťovne DÔVERA, ktorí záujemcom zdarma zmerali hladinu cukru v krvi, krvný tlak, ako aj BMI, čiže index telesnej hmotnosti a poskytli potrebné konzultácie.

Odborníkov zdravotnej poisťovne DÔVERA mohli nájsť záujemcovia o zdravie a zdravý životný štýl v predajniach Drogerie Markt v siedmych mestách Slovenska, a to v Prešove, Košiciach, Zvolene, Žiline, Trenčíne, Nitre a v Bratislave. V Prešove prejavilo záujem o Dni zdravia 137 ľudí, v Košiciach 737, vo Zvolene 169, v Žiline 114, v Trenčíne 98, v Nitre 198 a v Bratislave 846 ľudí. Dovedna tak odborníci zdravotnej poisťovne DÔVERA zmonitorovali zdravotný stav dovedna takmer 2 300 záujemcom.

Súčasťou kampane Ľahší život bola možnosť zakúpiť si v Drogerie Markt za symbolických 10 Sk štartovací balíček. Napokon sa v rámci kampane predalo 53-tisíc balíčkov, čo dvojnásobne prekonalo očakávania organizátorov. Vďaka tomu mohli okrem plánovaných ôsmich špeciálnych školských zariadení pre mentálne a telesne postihnuté deti podporiť aj občianske združenie Šport bez bariér, ktoré vybudovalo v priestoroch Domova sociálnej starostlivosti pre deti Gaudeamus v Bratislave prvé bezbariérové fitcentrum na Slovensku.

Zoznam subjektov, ktoré projekt podporil:
Spojená škola J. Valašťana - Dolinského 1, Bratislava
Špeciálna základná škola internátna – Úzka 2, Prievidza
Liečebno-výchovné sanatórium – Mojmírova cesta 70, Poľný Kesov
Spojená škola – Matuškova 1631, Dolný Kubín
Špeciálna základná škola – Nová 803, Dobšiná
Spojená škola – Čajkovského 50-55, Trnava
Špeciálna škola pre telesne postihnutých , Nová Baňa
Špeciálna základná škola – Kostolné nám. 28, Kežmarok
Občianske združenie Šport bez bariér

***

DÔVERA, zdravotná poisťovňa, a. s. je najväčšou súkromnou zdravotnou poisťovňou na Slovensku s takmer 770 000 poistencami. Je univerzálnym právnym nástupcom zdravotnej poisťovne SIDERIA, ktorá bola po zlúčení oboch poisťovní k 1. januáru 2007 vymazaná z obchodného registra, a teda zanikla. DÔVERA, zdravotná poisťovňa je silný, stabilný a korektný partner pre poistencov, platiteľov poistného i poskytovateľov zdravotnej starostlivosti s 12-ročnou tradíciou. Veľmi dobre si uvedomuje, že jej prvoradým cieľom a poslaním je zabezpečovanie kvalitnej a efektívnej zdravotnej starostlivosti pre svojich poistencov. Preto je im k dispozícii 24 hodín denne na bezplatnom telefónnom čísle 0800 150 150. Ďalšie informácie sú záujemcom k dispozícii na internetovej stránke www.dovera.sk.
 

Vyberte región